Nu i Hälsingland & Gästrikland
Nu vill vi ge Hälsingland och Gästrikland chansen att på ett smidigt sätt resa med oss.
På utvalda resor markerade med Hälsingebocken erbjuder vi anslutning till Stockholm och Cityterminalen där resorna oftast startar.
Ring oss för mer information eller ange var du önskar kliva på i din bokning!

 

 


Nyligen rest med oss på Ekman Resor? Om du inte fyllt i din utvärdering på resan, ber vi dig snällt att göra detta!

Nedan finns den att ladda ner.

Ladda ned Enkät


Om Oss

En resa med oss är en positiv upplevelse utöver det vanliga och våra påhittiga och kunniga reseledare, guider och chaufförer får er att trivas som fisken i vattnet.
EkmanResor 1st Bussness Class är ett koncept där vi vill ge våra resenärer det lilla extra. EkmanResors kunskap och erfarenhet är branschunik och vi vänder oss till resenärer med höga krav på kvalitet och service oavsett om du reser som singel, par, familj, förening eller företag. Våra exklusiva turistbussar, som utöver ny teknik och modern utrustning, erbjuder bl.a. servering av varma måltider och generöst benutrymme. En vinkyl garanterar rätt temperatur vid provningar under mat- och vinresor. Varför åka buss när du kan resa med 1st Bussness Class? Så mycket mer än bara ett transportmedel! Det här är vårt sätt att möta resenärernas önskemål om en bussresa som är en upplevelse snarare än en transport. När Johan Ekman för snart 30 år sedan startade företaget var det hans passion för resor och bussar som var drivkraften. Verksamheten utvecklades snabbt med ett brett reseutbud med allt från dagsutflykter och weekendresor till långresor i Sydeuropa. Att utgå från resenären och göra resan till en behaglig och avkopplande upplevelse har alltid varit en självklarhet för oss. Från 2007 ingick verksamheten i Strömma-koncernen och från november 2012 övertogs Ekman- Resor återigen av Johan Ekman, vi är tillbaka där det en gång började. Och i slutet av 2018 fyller vi faktiskt 30 år! – Under mina många år som entreprenör har jag alltid strävat efter att ge mina gäster en reseupplevelse som översträffar deras förväntningar, säger Johan Ekman grundare och VD
Varmt välkomna till oss på EkmanResor!

 

Vi är alltid nära till hands

Du kan kontakta oss när du vill, på det sätt som passar dig. Ring, mejla eller skicka brev.

Gäller ditt ärende en bokad resa, ha ditt bokningsnummer nära till hands så kan vi ge dig snabbare service.

Postadress :
Frihamnsgatan 4
115 56 STOCKHOLM, Sweden.

Telefon :
08-159575

E-post :
info@ekmanresor.se

Journummer :
Vid akuta ärenden utanför kontorstid ring 08 15 95 75 och tryck 7 för att komma till vår jour.

Telefontider :
Helgfri Måndag - Fredag 09.00 - 17.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00 

BankGiro :
213-3650

 

Våra anställda

På kontoret:

Johan Ekman

Grundare och VD EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor.

Jag har förmånen att få arbeta med min hobby, när jag inte sitter på kontoret kör jag gärna någon av våra fina resor.  Mina lediga stunder ägnar jag åt mina två söner som hunnit bli 11 och 13 år gamla. Förutom att vi reser en hel del för att kvalitetssäkra våra resmål lagar vi  mat med fina råvaror och matchande drycker att bjuda nära och kära på.

 

Sofia Lysén

Sofia heter jag och arbetar som produktionschef och är ansvarig för EkmanResor 1st Bussness Class. Jag hjälper även EkmanBuss när kunderna har ytterligare önskemål än bara transporter t.ex. att boka hotell och färja. Har en stor passion för resor både i arbetet och privat. Uppvuxen och bosatt i härliga Leksand, där vi nu mer också har ett kontor. På min fritid tycker jag om att laga mat tillsammans med min man, sjunga i kör och umgås med nära och kära.

 

Karin Weywadt

Med rötter i kulturen är jag nu mitt i livet och trivs stort i resebranschen med att ge personlig service och finna lösningar på allt! Ringer du till Ekman Resor är det ofta jag som svarar och hjälper till med det mesta. Jag går gärna på utställningar och teater, springer och tycker om att sjunga.

Kontakta EkmanResor

Via telefon
08-15 95 75

(Vardagar 09 - 17, lunch 12.00-13.00)

Via e-post
info@ekmanresor.se
Vi är medlemmar av
Svenska Bussbranschens Riksförbund