Kryssning i Karibien på Sportlovet!

Bokningskod: KARIBIEN

Denna resa är märkt med Hälsingebocken! Det innebär att vi erbjuder Gratis anslutning från Hälsingland - från t.ex. Hudiksvall och många fler orter längs vägen till Stockholm! Ring oss för mer information. 

 

VI HÄLSAR dig välkommen att följa med på en kryssning. En totalupplevelse där du bor på en flytande semesteranläggning och packar upp en gång, men ankommer till nya hamnar och nya resmål nästan varje dag. Vi upplever Miami innan vi intar Equinox. Under kryssningen kom­mer vi bland annat till Key West, Cozumel i Mex­iko med sin kultur, historia och lämningar från Mayaindianerna. George Town på Grand Cay­man, där vi hittar Seven Mile Beach, med kritvit sand och kristallklart vatten.

Vi har också familjerabatt på denna resa!
Rabatt för 3:e & 4:e resenär i hytt 2 970:- per person

DAG 1. Mot Miami

Avresa från Stockholm mot Miami Florida. Där­efter blir det transfer till vårt centralt belägna hotell. På kvällen blir det gemensam middag.

 

DAG 2. Båttur i Miami

Bussen väntar på oss vid hotellet för att ta oss ned till Bayside Marketplace där vi går ombord på Island Queen som tar oss längs natursköna Biscayne Bay. Vi ser Miamis spektakulära kust­nära platser inklusive den vackra Miami skyline, Port of Miami, Fisher Island, Miami Beach och ”Millionaire Row” – hemma hos de rika och be­römda. På kvällen är det lunch och middag på egen hand i staden.

 

DAG 3. Everglades

Vi äter frukost och ger vi oss sedan iväg med buss och lokalguide för att besöka indianerna i träskmarkerna i Everglades. Inne i naturreservatet gör vi en tur med en s.k. airboat, en särskild båt som svävar fram över träsken. Här finns goda chanser att se alligatorer! Vi äter en lätt lunch innan vi reser tillbaka till Miami. Eftermiddagen och kvällen är fria för egna aktiviteter.

 

Dag 4 Ombordstigning på Equinox

Vi lämnar hotellet vid lunchtid och åker till kryssningsterminalen i Fort Lauderdale. Vid ankomsten checkar vi in på Celebrity Cruises kryssningsfartyg, Equinox och nu väntar en underbar kryssning i Karibien på 8 dagar. När vi kommit ombord samlas vi för ett kort välkomstmöte och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen.

 

Dag 5–10. Kryssning i Karibien

Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar.

Vi besöker de vackra kuststäderna Costa Maya, ön Cozumel och George Town, kända för sina fantastiska badstränder och kristallblå badvatten. Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av.

 

För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater, det är olika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot.

 

Dag 11. Ankomst Miami – Flyg till Stockholm

På morgonen kommer vi till hamnen i Miami efter vår vecka till sjöss. Här väntar buss och en skandinavisktalande guide som tar oss med på stadsrundtur i Miami. Vi får också ett par timmar på egen hand mitt på dagen för lite shopping eller en lätt lunch. Därefter kör bussen vidare till flygplatsen och vi checkar in för flygresan hem. Ombord på flyget serveras middag.

 

Dag 12. Stockholm Arlanda

Ankomst till Stockholm efter en spännande och innehållsrik resa.

I resan ingår
Flyg Stockholm–Miami t/r,
Balkonghytt på Equinox,
Förbetald dricks till servicepersonalen ombord,
Roomservice,
Samtliga måltider ombord,
Dryckespaket Classic,
Skatter och hamnavgifter,
Båtutflykt i Miami,
Heldagsutflykt till Everglades inkl. lunch,
Tre nätter i Miami (inkl. 3 Frukost, 1 Måltid),
Transfers under resan till och från flygplats,
hamn och hotell,
Färdledare.
Avgångar
21 feb 2018 (onsdag)

Fullbokat
32980 SEK
Hotellinfo
Marseilles Hotel Miami
Celebrity Cruises kryssningsfartyg, Equinox
Avgångsplats
Stockholm, Arlanda Flygplats
extra
Uppgradering till svit kategori C3 1200:-
Uppgradering till svit kategori A1 2700:-
Avbeställningsskydd genom RCCL

Rabatt för 3:e & 4:e resenär i hytt
2 970:- per person