Fredriksdalsteatern och Sofiero!

Bokningskod: FRED

Dags för Eva Rydbergs 25:e uppsättning som teaterchef, ”Fars lilla tös”,

och hennes 60:e år som artist. Dessutom fyller Fredriksdal som friluftsmuseum hela 100 år.
Det har nog aldrig bäddats så omsorgsfullt för en riktigt publikknipande sommar på Fredriksdalsteatern. Möt matematikprofessorn Waldemar Palm (Anders ”Ankan” Johansson) på väg att sumpa sin ettåriga bröllopsdag med hustru Emilie (Mia Poppe). Han har till och med lyckats glömma att han har semester. Bekanta er med översteparet Cederstam (Eva Rydberg och Fredrik Dolk) och håll i hatten när kabarésångerskan Amanda Propp (Birgitta Rydberg) från Tomelilla gör entré. Därefter blir ingenting längre som förut.

Nostalgi, energi och skrattgaranti!

 

DAG 1. Mot Helsingborg och föreställningen
På vår resa söderut mot Skåne gör vi ett stopp för lunch i Grännatrakten. Väl framme i Helsingborg tar vi in på vårt hotell, där även kvällens middag kommer att serveras senare. Sedan är det dags att bege sig till Fredriksdals Trädgårdar och kvällens föreställning. Det här blir garanterat en upplevelse utan motstycke! Efteråt tar vi bussen den korta biten tillbaka till hotellet och en härlig middag.

DAG 2. Sofiero och Hemåt
Vi startar dagen med ett besök på Sofiero som blev utsedd till Europas vackraste park 2010. Sofieros Slottsträdgårdar är fyllda av intressanta historier och kungliga anekdoter. Vandringen går via praktfulla rabatter och odlingar till rhododendronravinen och exotiska träd och buskar. Innan vi påbörjar vår hemfärd äter vi lunch på glasverandan och är åter i Stockholm på kvällskvisten.

2 dagar

I resan ingår
Del i tvåbäddsrum,
1 Middag,
1 Frukost, 2 Lunch
Teaterbiljett,
Guidad visning av Sofiero Slottsträdgård,
Bussresa.
Avgångar
14 jul 2018 (lördag)

Fullbokat
3480 SEK
Avgångsplats
Stockholm, Cityterminalen kl. 08.00
Södertälje Syd kl. 08.30
E4:an söderut
extra
Enkelrum 500:-