Costa Brava med flyg

Bokningskod: COSTFLY

Denna resa är märkt med Hälsingebocken! Det innebär att vi erbjuder Gratis anslutning från Hälsingland - från t.ex. Hudiksvall och många fler orter längs vägen till Stockholm! Ring oss för mer information. 

 

FÖLJ MED oss på en upplevelseresa till Katalonien och Lloret de Mar!

Costa Brava utgörs av nordöstra Ka­taloniens kusttrakter i Spanien. Här får du möjlighet att erfara både fasci­nerande arkitektur och storstadspuls såväl som mat- och vinupplevelser! Vi besöker Barcelona, ”staden som aldrig sover”, och får möjlighet att se metropolens stora sevärdheter under en dag. Resan utgår från badorten Lloret de Mar där vi bor på ett centralt beläget hotell. Utflykterna har temat mat, dryck, kultur och natur. Vi kom­mer få uppleva härliga spanska viner och katalanska specialiteter, histo­riska byggnader och den fantastiska natur som ”den vilda kusten” – Costa Brava – erbjuder. Vårt utflyktspro­gram innehåller många härliga upp­levelser med svensktalande guide. Pittoreska byar, storslagna Barce­lona, kulinariska höjdpunkter och fantastiska viner. Programmet inne­håller något för alla.

DAG 1. Mot LIoret De Mar

Vi flyger från Sverige ner till Barcelo­na, där vi sedan åker vidare till Lloret de Mar som är vår utgångspunkt för resan. Lloret de Mar gränsar till Bla­nes och Tossa de Mar och ligger cirka 70 kilometer från Barcelona.

DAG 2-6. Härliga utflykter

Under veckan åker vi på händelse­rika utflykter där vi får se mycket av allt som Spanien har att erbjuda, his­toriska byggnader, lokalproducerad mat och dryck, storstadspuls och havet. Det finns självklart tid för egna upptäckter och avkoppling.

DAG 7. Hemåt

Efter en vecka med god mat, skönt väder och många minnen rikare är det dags att efter frukost på hotellet åka mot flygplatsen igen. Med flyg tar vi oss till Sverige igen för hemresa till respektive hemort. Vi smälter alla in­tryck vi fått och smaker vi känt under resans gång.

Utflykter:
Stadsvandring i LIoret  De Mar 
Barcelona stadsrundtur. 
Båttur till Tossa de Mar ink lunch (90 Euro) *
Pals & Calella de Palafrugell ink lunch 
Girona och Besalú ink lunch 
Salvador Dali och Katalanska Empuriabrava ink lunch (90 Euro) *

*Tillval även för flygresenärer
(Minimum 15 deltagare på samtliga utflykter)

 

I resan ingår
Flygresa t/r inkl. flygskatter,
Del i tvåbäddsrum,
Halvpension på plats i Spanien,
Utflykter med lokalguide och buss enligt utflyktsprogram,
Reseledare.
Avgångar
29 okt 2017 (söndag)

Platser finns
14280 SEK
Hotellinfo
Hotell Alba Seleqtta
Avgångsplats
Arlanda Flygplats, Stockholm
extra
Enkelrum 1350:-
Delvis havs/poolutsikt 500:-
Kylskåp 150:-
Wi-fi 350:-