Costa Brava med Direktbuss

Bokningskod: COSTAB

10 dagar

Denna resa är märkt med Hälsingebocken! Det innebär att vi erbjuder Gratis anslutning från Hälsingland - från t.ex. Hudiksvall och många fler orter längs vägen till Stockholm! Ring oss för mer information. 

 

COSTA BRAVA MED DIREKTBUSS

På denna resa åker vi buss till Costa Brava, den vilda kusten, med klippor och branta stup. Vi bor i den charmiga staden Lloret de Mar som ligger vid havet och inbjuder till strandprome­nader och självklart sol och bad. Här kan man välja att följa med på roliga och intressanta utflykter men natur­ligtvis går det också bra att stanna kvar på hotellet för avkoppling eller göra egna utflykter. Ca 2 675 km.

DAG 1. Mot LIoret De Mar

Tidig morgon reser vi från Stockholm, påstigning längs E4:an söderut. Vi tar oss över till Danmark med sikte på Rödby och färjan till Puttgarden i Tyskland.

DAG 2-8. Sol, bad och egna aktiviteter

Nästa morgon har vi nått Frankrike och vi stannar för frukost (ingår ej). Så småningom når vi vår slutdestination i Spanien; vi beräknas komma fram till Lloret de Mar under sen eftermid­dag. Här får vi disponera dagarna så som vi själva önskar.
Sol, bad och spansk mat. För de som önskar kan man lägga till vårt vandringsprogram. (Måste förbokas innan resan)

DAG 9-10. Hemåt

Hemresa sker tidigt lördag morgon och vi reser genom Frankrike, Tysk­land och Danmark. Beräknad hem­komst är söndag kväll.

I resan ingår
Båtresa Helsingborg–Helsingör och
Rödby–Puttgarden,
Del i tvåbäddsrum,
Reseledare,
Halvpension i Lloret De Mar inklusive vin till maten,
Bussresa.
Avgångar
26 okt 2018 (fredag)

Platser finns
9450 SEK
Hotellinfo
Hotell Alba Seleqtta
Avgångsplats
Stockholm, Cityterminalen kl. 05.45
Södertälje Syd kl. 06.10
E4:an söderut
extra
Enkelrum 1350:-
Delvis havs/poolutsikt 500:-
Kylskåp 150:-
Wi-fi 350:-
Utflyktsprogram