10 års jubileum för Malena Ernman på Dalhalla

Bokningskod: MALENA

10 års jubileum för Malena Ernman på Dalhalla
 

I nio år har Malena Ernman genomfört storslagna sommarkonserter i det anrika kalkbrottet utanför Rättvik och 2018 blir inget undantag – nu är det klart att Malena besöker Dalhalla för tionde året i rad. 10-årsjubileet gästas av Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer, Nils Landgren, uppbackning av Svenska Stråkensemblen tillsammans med några av Sveriges främsta musiker.

 

– Det är ingen överdrift att säga att Dalhalla har förändrat en del av mitt liv. Och det har varit en närmast total glädje! I sommar när vi firar 10-årsjubileum blickar vi både framåt och tillbaka. Och vi gör det tillsammans med några av dem som har betytt mest för mig under de här tio åren.

 

Dag 1 Malena på Dalhalla

Vi reser norrut till Dalarna och längs vägen stannar vi för förmiddagsfika vid Dalälvens kant.
Därefter kör vi vidare mot Tällberg och vårt hotell som ligger beläget högst upp på toppen i vackra Tällberg med utsikt över Siljan. Vi får lite egen tid på rummet innan det serveras tidig middag på hotellet.
Därefter väntar Malena Ernmans konsert på den mäktiga spelplatsen Dalhalla. 

Bussen tar oss till det berömda kalkbrottet och aftonens konsert och efteråt lika smidigt tillbaka till Tällberg där hotellet väntar med vickning.

 

Dag 2 Hemåt

Vi sover ut och efter frukost tar bussen oss mot Sundborn. Här väntar ett besök hos två av Sveriges kanske mest älskade konstnärer Carl Larsson och hans fru Karin Larsson. Vi besöker Lilla Hyttnäs och Carl Larsson-gården i Sundborn, strax utanför Falun.  Vi får en guidad visning av gården innan äter “världsarvsbuffén” på Hyttstugan, belägen intill. Vi fortsätter sedan vår färd hemåt mot Stockholm igen. Beräknar att ankomma vår huvudstad under sen eftermiddag. 326 km

2 dagar

I resan ingår
Del i tvåbäddsrum,
1 Frukost,
1 Lunch,
Förmiddagskaffe med matig smörgås,
1 Middag,
Konsertbiljett,
Vickning,
Entré och visning på Carl Larsson-gården,
Bussresa.
Avgångar
08 jul 2018 (söndag)

Fullbokat
4980 SEK
Avgångsplats
På/Avstigning Stockholm, Cityterminalen kl.10.00
extra
Enkelrum 400:-